Prima aplicatie din Romania de programari
online la doctor ®

docbook docbook
Cauti un doctor?
docbook

Programeaza-te prin Docbook, direct de pe telefon, tableta sau calculator


Vrei sa faci o programare la doctor rapid, fara zeci de minute de asteptari?

Aplicatia Docbook isi propune sa faciliteze modul in care te programezi, in timp real, la doctorul dorit, indiferent de ora sau zi, sau de locul in care te afli. Cu Docbook vei putea face o programare online, direct de pe telefon, tableta sau calculator.

Cum faci o programare prin aplicatia Docbook?

Instalezi aplicatia, cauti un doctor in functie de localitate, specialitate, data si ora convenabile tie si mergi la programare. In Docbook vei gasi cei mai buni medici, la care vei putea face o programare online, doar prin cateva click-uri, direct de pe telefon sau calculator.

Clinicile, spitalele si cabinetele partenere ofera acces la aparatura de ultima ora si pachete de servicii medicale avantajoase.

Descarca Docbook gratuit si gaseste-ti doctorul potrivit nevoilor tale. Incearca acum!

docbook docbook

docbook

De ce sa iti listezi spitalul, clinica sau cabinetul pe Docbook?


Printre beneficiile oferite de listarea pe Docbook se numara efortul scazut de administrare si costurile operationale reduse, precum si promovarea atat a spitalului, clinicii sau cabinetului, cat si a personalului medical. Serviciile medicale disponibile vor putea fi accesate de oriunde, la orice ora din zi sau din noapte, direct de pe smartphone, tableta sau calculator, iar pacientii vor putea face o programare online, urmand doar cativa pasi simpli.

Toate clinicile, spitalele sau cabinetele partenere beneficiaza de prezenta in materialele si canalele de comunicare Docbook pentru cresterea numarului de potentiali pacienti si o mai buna expunere online.

Ce alte avantaje iti ofera aplicatia Docbook ?

  • Ai acces la un numar mai mare de pacienti
  • Simplifici sistemul de programari cu o interfata moderna, oferita gratuit
  • Iti poti promova ofertele si serviciile
  • Iti maximizezi disponibilitatea doctorilor

Listeaza-ti spitalul,clinica sau cabinetul pe Docbook pentru a oferi, impreuna, servicii medicale de cea mai buna calitate!

Listeaza-ti clinica/cabinetul