Dr. Adriana Gurghean

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

911 vizualizari

Centrul Medical Pronia , BUCURESTI, Str. Av. Petre Cretu Nr.20A, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Adriana Gurghean
Dr. Adriana Gurghean este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Pronia, BUCURESTI, Str. Av. Petre Cretu Nr.20A, Sector 1.
Dr. Adriana Gurghean este medic primar cardiolog, doctor în stiinte medicale având competentă în ecocardiografie si ecografie vasculară. Sef de lucrări la Catedra de Medicină Internă din cadrul Spitalului Clinic Coltea, si coautoare a sapte publicatii de specialitate. Dr. Adriana Gurghean este membru al Societătii Române de Cardiologie (SRC), Societătii Române de Medicină Internă (SRMI), Societătii Europene de Cardiologie (ESC), Federatiei Europene de Medicină Internă (EFIM), Grupurilor de Lucru de Ecocardiografie si Insuficientă Cardiacă ale SRC. De asemenea, este membră a Asociaiei Europene de Ecocardiografie si a Societătii Române de Cronobiologie. Face parte din comitetul redactional al „Revistei Române de Medicină Internă”.

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 410 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 230 lei (programare)
Consultatie cardiologie copil 230 lei (programare)
Ecografie cardiaca 230 lei (programare)
Pachet cardiologie 410 lei (programare)
Pachet cardiologie la domiciliu(consult+EKG+Eco) 410 lei (programare)
Test de efort 310 lei (programare)

Informatii clinica
Echipa noastra reuneste medici cu o vasta experienta profesionala, dedicandu-se cu tot sufletul activitatii medicale si oferind o grija deosebita fiecarui pacient in parte. Cu peste 8 specializări medicale, in cadrul clinicii noastre, pacientii pot beneficia de consultatii si investigatii pentru urmatoarele specialitati medicale: cardiologie, medicina interna, neurologie, endocrinologie, gastroenterologie, pediatrie, ginecologie si ecografie.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.