Dr. Alina Suta

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★
(0 rating-uri)

176 vizualizari

3 programari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3(vezi harta)
Despre Dr. Alina Suta
Medicul Dr. Alina Suta este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie 210 lei (programare)
Consultatie diabet 210 lei (programare)
Consultatie endocrinologica 210 lei (programare)
Control (max 30 de zile) 150 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 130 lei (programare)
Eco. Tiroida 200 lei (programare)

Informatii clinica

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.