Dr. Ana-Maria Lubenita-Enache

Dr. Ana-Maria Lubenita-Enache

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

466 vizualizari

RMN Diagnostica , Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov(vezi harta)

Despre Dr. Ana-Maria Lubenita-Enache

Dr. Ana-Maria Lubenita-Enache este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 140 lei (programare)
Consultatie endocrinologie + ecografie tiroida 310 lei (programare)
Control endocrinologie 80 lei (programare)
Ecografie tiroida 170 lei (programare)
Ecografie tiroida 170 lei (programare)
Ecografie tiroida 170 lei (programare)

Informatii clinica: RMN Diagnostica

Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.


Parerile pacientilor despre Dr. Ana-Maria Lubenita-Enache

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.01.2021

Delia Dragusin a acordat 5
★★★★★
27.11.2020
Doamna Dr. Ana-Maria Lubenița-Enache este un medic extraordinar, un medic implicat. Este foarte amabila, explica totul cu calm și in detaliu și de fiecare data ma întorc cu plăcere la control. Un medic cum putini am întâlnit, un om deosebit și un profesionist in adevăratul sens al cuvântului.