Dr. Corina Neamtu

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

1103 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Corina Neamtu
Dr. Corina Neamtu este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1. Medicul Corina Neamtu este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 360 lei (programare)
Control endocrinologie 220 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 360 lei (programare)
Ecografie mamara unilaterala 200 lei (programare)
Ecografie Pelvina 190 lei (programare)
Ecografie tiroida 260 lei (programare)
Ecografie transvaginala 290 lei (programare)

Informatii clinica

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Cristina Rogojinaru a acordat 5
★★★★★
03.06.2020
Super bine, excelent