Dr. Cristina Dragos (Papava)

Dr. Cristina Dragos (Papava)

Medic Specialist, Diabet si boli metabolice

★★★★★

6863 vizualizari

Anaman Medical ,Caransebes, Str Episcop Nicolae Popeea Nr 15, Caransebes, Caras-Severin (vezi harta)

Despre Dr. Cristina Dragos (Papava)

Dr. Cristina Dragos (Papava) este Medic Specialist, Diabet si boli metabolice in cadrul Anaman Medical, Caransebes, Str Episcop Nicolae Popeea Nr 15, Caransebes, Caras-Severin.


Servicii disponibile
Consultatie diabet 300 lei (programare)
Consultatie dieta 300 lei (programare)
Consultatie nutritie 300 lei (programare)
Control diabet(dupa consult) 150 lei (programare)
Control nutritie(dupa consult) 150 lei (programare)
Referat diabetologic 150 lei (programare)

Informatii clinica: Anaman Medical


Laboratorul S.C. Anaman Medical este un laborator privat infiintat in Octombrie 2003 realizat in urma unui proiect de ajutorare a populatiei de pe Valea Bistrei, Judetul Caras-Severin, neexistand in acel an 2003 un alt laborator in zona care sa ofere pacientilor gratuitati in efectuarea analizelor medicale. Pentru multi ideea unui laborator privat de analize medicale in aceasta zona parea o idee buna la care este placut sa te gandesti dar greu de realizat. Totusi cativa am crezut in viitorul ei si am pornit la drum. Am avut incredre ca vom reusi. Am inceput si am mers mai departe. Am cautat solutii la toate problemele aparute chiar daca altii credeau ca ele nu exista. Am creat un spatiu modern, confortabil, cu aparatura de laborator moderna si am introdus standarde de calitate. Infiintarea laboratorului de analize medicale in aceasta zona, Valea Bistrei, s-a nascut din necesitatea de a intelege nevoile si exigentele pacientilor de astazi. Am dorit sa ajutam omul in tot ce reprezinta el, nu doar durere si suferinta, ci si nelinistea, tristetea, uneori spaima pe care avem posibilitatea, dar in acelasi timp si datoria sa le risipim. Centrele Medicale Anaman au incheiat contracte cu CJAS Caras-Severin si CASA OPSNAJ, acolo unde a fost posibil devenind in acest fel ajutorul populatiei judetului Caras-Severin. Integrarea deplina in sistemul asigurarilor de sanatate existent in tara noastra ne permite sa oferim pacinentilor toate facilitatile aferente statutului de asigurat. Serviciile medicale se caracterizeaza prin promptitudine, profesionalism si respect fata de pacient. Laboratorul isi dedica intreaga sa activitate servirii oamenilor prin efectuarea de servicii medicale pentru depistarea, prevenirea si mentinerea starii de sanatate a locuitorilor din zona unde isi desfasoara activitatea.

Medicul Dr. Cristina Dragos (Papava) este disponibil si in urmatoarele locatii:


Anaman Mehadia
Adresa: Str Principala Nr 110, Mehadia, Caras-Severin (in incinta dispensarului medical).

Anaman Oravita
Adresa: Oravita, Zona Garii, Spital C1, Et 1, Caras-Severin

Anaman Moldova Noua
Adresa: Str Sfanta Varvara Nr 1, Spitalul Orasenesc, Parter, Moldova Noua, Caras-Severin

Anaman Eftimie Murgu
Adresa: Eftimie Murgu Nr 285


Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Dragos (Papava)

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.