Dr. Cristina Blot

Dr. Cristina Blot

Medic Specialist, Diabet si boli metabolice

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

629 vizualizari

Clinica Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Cristina Blot

Dr. Cristina Blot este Medic Specialist, Diabet si boli metabolice in cadrul Clinica Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.

Sunt medic specialist Endocrinologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice. Am dobandit aceste specialitati in SUA si am peste 10 ani de experienta in sistemul de sanatate american. Am avut parte de o pregatire profesionala intensa, cu standarde inalte si stricte; am invatat direct de la profesori si doctori dedicati profesiei, implicati in activitatea de cercetare, deschizatori de drumuri. Aceasta experienta ma defineste ca medic dar si ca om.

M-am intors in Romania cu speranta ca medicina poate fi practicata la standarde inalte si aici si cu dorinta de a impartasi din experienta mea intr-un sistem de sanatate diferit de cel romanesc, pacientilor si personalului medical.

Cele 3 principii pe care le consider indispensabile unui act medical de calitate sunt:

- actul medical centrat pe pacient. Deciziile medicale se iau in urma discutiei detaliate cu pacientul si nu sunt dictate de personalul medical.

- abordarea multidisciplinara care presupune imbunatatirea comunicarii dintre medici si nu numai.

- obligatia medicului de a fi la curent cu ultimele descoperiri stiintifice, ultimele abordari diagnostice si terapeutice.

In fiecare zi si cu fiecare interactiune cu pacientul, incerc sa respect aceste principii si sa gasesc modalitati de a indeparta obstacolele unui sistem de sanatate care se afla intr-o perioada de crestere, de transformare.Servicii disponibile
Consultatie diabet 200 lei (programare)
Consultatie nutritie 220 lei (programare)
Consultatie nutritie 220 lei (programare)
Consultatie online Nutritie 220 lei (programare)
Control diabet 160 lei (programare)
Control nutritie 160 lei (programare)
Control nutritie 160 lei (programare)
Referat diabetologic 100 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Albion Medical

Clinica Albion Medical a fost deschisa în anul 2015 si este in contract cu CAS din anul 2016. În prezent, din echipa medicală a clinicii fac parte medici, psihologi și psihoterapeuți cu specializări și experiență clinică în țări precum Statele Unite, Suedia, Franța, Elveția, Spania care, prin integrarea expertizei internaționale, sprijină creșterea permanentă a calității actului medical oferit pacienților noștri. Dorim sa indepartam stigma asupra bolii mintale si sa oferim un act medical fara nici un fel de discriminare (financiara, rasiala, religioasa, sexuala, varsta, handicap). Clinica Albion Medical oferă servicii medicale cu plată, dar și decontate CASMB, gratuite pentru pacienti (cu scrisoare de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist)

Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Blot

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Octavian Udriste a acordat 5
★★★★★
28.01.2022
A decurs foarte bine. Multumesc.

Nicolae Catita a acordat 5
★★★★★
25.01.2022

Iulian Hurloiu a acordat 5
★★★★★
09.02.2022
Profesionalism și operativitate, ambele la superlativ.