Dr. Doru Negru

Medic Primar, Diabet si boli metabolice

★★★★★
(0 rating-uri)

73 vizualizari

1 programari

SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti–Ploiesti 42-44, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Doru Negru
Medicul Dr. Doru Negru este Medic Primar, Diabet si boli metabolice in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti–Ploiesti 42-44, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie diabet 210 lei (programare)
Control (in termen de 30 zile) 130 lei (programare)

Informatii clinica

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori. 

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.