Dr. Gabriela Creteanu

Dr. Gabriela Creteanu

Medic Primar, Diabet si boli metabolice

★★★★★
(0 rating-uri)

695 vizualizari

Centrul InterCardioDiab , Suceava, Str. Mihai Viteazu nr. 26A(vezi harta)

Despre Dr. Gabriela Creteanu

Dr. Gabriela Creteanu este Medic Primar, Diabet si boli metabolice in cadrul Centrul InterCardioDiab, Suceava, Str. Mihai Viteazu nr. 26A. Medic sef sectie Diabet, Nutritie si Boli metabolice în cadrul Spitalului Judetean Sf Ioan cel Nou Suceava Doctor în medicină Vicepresedinte în cadrul Societătii de Nutritie Membru în cadrul Societătii de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice

Servicii disponibile
Consultatie diabet 200 lei (programare)
Consultatie dieta 250 lei (programare)
Consultatie nutritie 250 lei (programare)
Control diabet 100 lei (programare)
Control nutritie 100 lei (programare)
Referat diabetologic 120 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul InterCardioDiab

Centrul de Diagnostic si Tratament InterCardioDiab a aparut din dorinta de a stabili ambulatoriu un diagnostic cert, complet si precoce, precum si o conduita terapeutica eficienta, asigurand consultatii in specialitati medicale si chirurgicale la un inalt grad de performanta. Centrul are în structura sa numeroase cabinete de consultatii in specialitati medicale si chirurgicale, elegant amenajate, dotate cu aparatură performantă. 

Dorinţa noastră de a garanta acurateţea diagnosticului şi, implicit, eficienţa deplină a tratamentului indicat ne-a determinat să dotăm Centrul de Investigaţii cu un laborator de recoltare pentru investigatii paraclinice (analize de laborator). Investigatiile paraclinice sunt efectuate rapid prin teste de biochimie uscata si umeda, respectând cele mai înalte standarde de acurateţe. 

Deasemenea, in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament ICD asistenta medicala este deservita de un personal competent, acreditat de Ministerul Sanatatii si Familiei, personal care se afla intr-o continua activitate de perfectionare medicala. Amplasarea în centrul oraşului este un plus, oferind posibilitatea de a accesa ușor și rapid, cu economie de timp și de efort, cea mai avansată soluție medicală ambulatorie in regim privat pentru problemele lor de sănătate. 

Misiunea noastra Imbunatatirea calitatii vietii oamenilor prin oferirea de servicii medicale la standarde europene si introducerea inovatiilor tehnice semnificative. Viziunea noastra In peisajul medical sucevean, noi vom fi un furnizor de servicii de varf in domeniul sanatatii si stilului de viata, aspirand sa devenim cel mai de renume Centru de Diagnostic si Tratament din punctul de vedere al pacientilor nostri. 

 Misiunea si viziunea noastra le transformam prin valorile noastre: 
• Grija fata de pacient 
• Integritate 
• Respectarea angajamentelor 
• Tehnologie de varf 
• Lucrul in echipa

Parerile pacientilor despre Dr. Gabriela Creteanu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.