Dr. Liudmila Cretu

Medic Specialist, Dermatologie

★★★★★
(0 rating-uri)

134 vizualizari

18 programari

Romgermed , BUCURESTI, Calea Plevnei nr. 137 C(vezi harta)

Despre Dr. Liudmila Cretu

Medicul Dr. Liudmila Cretu este Medic Specialist, Dermatologie in cadrul Romgermed, BUCURESTI, Calea Plevnei nr. 137 C. Medicul Liudmila Cretu este Medic Specialist, Dermatologie in cadrul Romgermed

Servicii disponibile

Consultatie 130 lei lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 65 lei lei (programare)

Informatii clinica

Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas a fost inaugurata in anul 2012, oferind o gama variata de servicii medicale in regim ambulatoriu, intr-un ambient placut si confortabil, la cele mai inalte standarde: Consultatii si investigatii clinice, Analize medicale de laborator, Avize medicale pentru fise auto, Medicina muncii, Medicina de familie. 

Aceste servicii pot fi efectuate si in regim decontat de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Echipamentele medicale de ultima generatie, echipa de specialisti cu inalta calificare cat si grija deosebita pe care o aratam fiecarui pacient, situeaza Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas printre principalele institutii medicale de acest tip din Bucuresti.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.