Dr. Natalia Boboc

Dr. Natalia Boboc

Medic Specialist, Oftalmologie

★★★★★
5,00 (7 rating-uri)

3725 vizualizari

Lotus Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Natalia Boboc

Dr. Natalia Boboc este Medic Specialist, Oftalmologie in cadrul Lotus Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1. Dr. Boboc Natalia medic specialist Oftalmologie Oftalmologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea ?i corectarea problemelor de vedere. Evaluarea oftalmologică completă constă în examinarea externă a globului ocular, testarea acuită?ii vizuale, func?iei pupilare, motilită?ii extraoculare, câmpului vizual, presiunii intra-oculare ?i examinarea structurilor oculare prin pupila dilatată (fundul de ochi).

Servicii disponibile
Consultatie copii > 7ani 190 lei (programare)
Consultatie copil > 7 ani 190 lei (programare)
Consultatie oftalmologie + prescriere ochelari 250 lei (programare)
Consultatie oftalmologie adulti 190 lei (programare)
Control copil oftalmologie 160 lei (programare)
Control oftalmologie adulti 160 lei (programare)
Injectii subconjuctivale 60 lei (programare)
Permietrie computerizata (ambii ochi) 130 lei (programare)
Permietrie computerizata (un ochi) 80 lei (programare)
Prescriere lentile de contact 90 lei (programare)
Prescriere ochelari 60 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus Med

Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor despre Dr. Natalia Boboc

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Cornescu Cosmin a acordat 5
★★★★★
08.10.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.06.2020
Excelent.

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.10.2019

Iulia Raducanu a acordat 5
★★★★★
13.06.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.09.2019

Sandu Stefan a acordat 5
★★★★★
04.01.2021
Foarte multumita si de dna Dr si de aparatura. Foarte rabdatoare dna Dr si nr a dat explicatia. Foarte multumita.

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.03.2021