Dr. Vladimir Rosca

Dr. Vladimir Rosca

Medic Primar, Urologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

1388 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Strada Sevastopol nr 5, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Vladimir Rosca

Dr. Vladimir Rosca este Medic Primar, Urologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Strada Sevastopol nr 5, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie urologie 295 lei (programare)
Consultatie urologie + ecografie 455 lei (programare)
Control urologie 180 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Vladimir Rosca

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.11.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.05.2022
Totul a fost OK!

Popescu Vasile a acordat 5
★★★★★
28.12.2021
Foarte mulțumit