Centrul Medical Focus este un prestator de servicii medicale care are o experienta de peste 10 ani în domeniul investigațiilor de laborator și peste 6 ani de servicii medicale de specialitate.


Activitatea sa este orientată in patru direcții principale:


  1. Cabinete medicale de specialitate

  2. Spitalizare de zi

  3. Bloc operator

  4. Laborator clinic.



Laboratorul clinic are deja o experiență bogată și este recunoscut în domeniu pentru seriozitatea sa și acuratețea serviciilor prestate.


Laboratorul FocusLab Plus funcționează din anul 2004 fiind acreditat I.S.O. 15189 de la înființare și participă la programe internaționale de control al calității. În laboratorul FocusLab Plus se poate efectua o gama larga și diversificată de investigații: hematologie, hemostaza, biochimie, serologie, imunologie (markeri tumorali, virali, hormoni), microbiologie, parazitologie, citologie.


Recoltare probelor se face în laborator intre orele 7.30 – 13.00 considerata cea mai optima perioada de recoltare sau în cabinetele medicale de unde asiguram transportul.


Pacientul poate veni cu trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist pentru evaluarea stării de sănătate, la cererea angajatorului, firmelor de asigurări de viață sau din propria inițiativă.


Fazele preanalitice sunt respectate cu strictețe, cunoscut fiind faptul ca 40% din valoarea unui rezultat depinde de acestea.