Fii una din clinicile listate pe Docbook

Descopera avantajele listarii pe aplicatia Docbook.
Lasa-ne datele de contact si echipa Docbook va reveni pentru a discuta optiunile tale
SAU
Listeaza-ti singur clinica in cateva minute (contul va fi aprobat ulterior de catre consultantii nostri)
Imi listez singur clinica

Vreau sa fiu contactat

Sistemul Docbook

Avantajele listarii pe Docbook

Pacienti noi

Ai acces la un numar mai mare de pacienti din cei peste 200.000 care acceseaza Docbook in fiecare luna. Pentru pacientii existenti, le poti creste fidelitatea oferindu-le o varianta simpla de a re-apela la serviciile tale.

Simplu si eficient

Simplifici sistemul de programari cu o interfata moderna. Ai access la un sistem software pentru clinica cu tot ce ai nevoie pentru a gestiona programarile. In plus, ai acces la sistemul de notificare al pacientilor prin SMS sau email.

Oferte si promotii

Impreuna cu echipa noastra putem concepe pachete de servicii si promotii care sa aduca clienti noi. De partea de promovare ne ocupam noi. Tu trebuie doar sa te ocupi de serviciile medicale

Ce spun clinicile deja listate?

Am crezut in proiectul Docbook de la prima prezentare, cred in continuare si sunt onorata sa ma numar printre primii utilizatori ai aplicatiei.
Listarea clinicii pe Docbook a fost o provocare pentru noi.Ne doream sa atragem pacienti noi si sa devenim vizibili pe piata serviciilor medicale.

Impreuna cu echipa Docbook am conceput pachete de servicii complexe, am putut oferi pacientilor nostri investigatii care altfel erau solicitate foarte rar.Am tratat pacienti care au venit la noi din intreg orasul si care altfel nu ne ar fi cunoscut.

Docbook s-a ocupat de promovarea si inregistrarea programarilor pentru pachetele noastre de screening si in felul acesta, am diagnosticat si tratat, impreuna cu medicii nostri specialisti, afectiuni de care pacientii nu stiau.
Programarile din Docbook se inregistreaza imediat in sistemul nostru informatic, procesul fiind extrem de simplu si eficient pentru receptia noastra. Informatiile pe care le primeste pacientul in urma programarii sunt amanuntite si exacte si astfel rata de prezentare la programari a crescut considerabil.

Sunt convinsa ca anul 2019 va aduce un flux marit a numarului de pacienti in clinica noastra,exemplu fiind primul trimestru in care am avut o crestere de 23% comparativ cu trimestrul unu al anului 2018.Iar acest progres vine in urma colaborarii cu echipa Docbook.

Mirela Gheorghe , Coordonator Operational Policlinica Sala Palatului

Listeaza-ti cabinetul sau clinica pe Docbook
Solicita informatii
sau Listeaza singur clinica

Clinica Provita este partener Docbook incepand cu anul 2018 si putem spune ca Docbook a devenit un instrument important de promovare in mediul online.

Sistemul Docbook este foarte facil deoarece programarile se fac direct in softul nostru medical, in timp real, reusind astfel sa pastram call center-ul la un nivel optim de accesibilitate si un timp de asteptare cat mai scurt.

Colaborarea cu echipa Docbook se concretizeaza lunar printr-un numar semnificativ de pacienti programati, cu eforturi operationale reduse.

Ne dorim ca acest parteneriat sa se dezvolte in acelasi ritm ca pana acum astfel incat sa putem veni prompt si eficient in intampinarea nevoilor cat mai multor persoane care au nevoie de servicii medicale integrate si de calitate

Bogdan Radulescu , Director Comercial, Provita

Am listat clinica pe Docbook in speranta de a atrage pacienti noi si pentru a fi mai vizibil pe piata locala.
Cele mai bune rezultate le-am obtinut in urma pachetelor de servicii create impreuna cu departamentul de marketing Docbook. S-au ocupat atat de promovare cat si de inregistrarea programarilor.

Am fost placut surprins de cresterea numarului de pacienti care au venit la noi, si care probabil altfel nu ar fi auzit de clinica noastra.

Acum ne gandim la extindere

Gabriela Vlasie , Director General Mediclinic, Bacau