Prin Docbook te poti programa instant la peste 3,000 de doctori din peste 200 de clinici

docbook docbook docbook
Cauti un doctor?

docbook

Programează-te prin Docbook, direct de pe telefon, tabletă sau calculator


Vrei să faci o programare la doctor rapid, fără zeci de minute de așteptări?

Aplicația Docbook își propune să faciliteze modul în care te programezi, în timp real, la doctorul dorit, indiferent de oră sau zi, sau de locul în care te afli. Cu Docbook vei putea face o programare online, direct de pe telefon, tabletă sau calculator.

Cum faci o programare prin aplicația Docbook?

Instalezi aplicația, cauți un doctor în funcție de localitate, specialitate, data și ora convenabile ție și mergi la programare. În Docbook vei găsi cei mai buni medici, la care vei putea face o programare online, doar prin câteva click-uri, direct de pe telefon sau calculator.

Clinicile, spitalele și cabinetele partenere oferă acces la aparatură de ultima ora și pachete de servicii medicale avantajoase.

Descarcă Docbook gratuit și găsește-ți doctorul potrivit nevoilor tale. Încearcă acum!

docbook docbook

docbook

De ce să îți listezi spitalul, clinica sau cabinetul pe Docbook?


Printre beneficiile oferite de listarea pe Docbook se numără efortul scăzut de administrare și costurile operaționale reduse, precum și promovarea atât a spitalului, clinicii sau cabinetului, cât și a personalului medical. Serviciile medicale disponibile vor putea fi accesate de oriunde, la orice ora din zi sau din noapte, direct de pe smartphone, tabletă sau calculator, iar pacienții vor putea face o programare online, urmând doar câțiva pași simpli.

Toate clinicile, spitalele sau cabinetele partenere beneficiază de prezența în materialele și canalele de comunicare Docbook pentru creșterea numărului de potențiali pacienți și o mai bună expunere online.

Ce alte avantaje îți oferă aplicația Docbook ?

  • Ai acces la un număr mai mare de pacienți
  • Simplifici sistemul de programări cu o interfață modernă, oferită gratuit
  • Îți poți promova ofertele și serviciile
  • Îți maximizezi disponibilitatea doctorilor

Listează-ți spitalul,clinică sau cabinetul pe Docbook pentru a oferi, împreună, servicii medicale de cea mai bună calitate!

Listeaza-ti clinica/cabinetul Listeaza-ti clinica/cabinetul