Pentru a oferi o gama cat mai variata de servicii medicale, ne extindem in permanenta reteaua de clinici partenere. Astfel, incepand cu luna septembrie va puteti programa la Sanador prin intermediul Docbook. 

Programare online aici

Sanador este o retea de sanatate privata ce include in prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgente adulti si copii, flota proprie de ambulanțe, 18 linii de garda permanente), precum si cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat.

De asemenea, programandu-te prin Docbook la Sanador ai acces la servicii moderne de imagistica medicala.  Sanador detine trei chipamente pentru RMN si CT de ultima generatie, aparatura pentru scintigrafie ultra-performanta care asigura acuratetea investigatiei cu o doza minima de iradiere. Echipamentele digitale de radiologie permit reducerea dozei de iradiere fata de radiologia clasica, scaderea timpului de lucru si obtinerea unor imagini de o mare acuratete. Serviciul de imagistica include si mamografie si osteodensiometrie.