Lista Campanii si Oferte Docbook

Pachet analize oncologie barbati
Oferta disponibila in: Targoviste
Acest pachet contine: PSA (prostata) - 30, CEA (Antingen CARCINOEMBRIONAR), - 40 si CA19.9 (esofag, pancreas, rect) - 40. Pachetul costa 129 lei (redus de la 169).

Markerii tumorali sunt substante (de obicei proteine) produse de catre formatiunile canceroase, sau de catre organism ca raspuns la formatiunile canceroase. Acestia sunt folositi in evaluarea persoanele care prezintă un risc ridicat dat de un istoric familial sau factori de risc specifici pentru un anumit tip de cancer.
Analize Oncologice pentru Femei
Oferta disponibila in: Targoviste

Pachetul costa 138 lei (redus de la 188 lei) si include urmatoarele analize: CA125 (ovar, canale biliare) -40, CA15.3 (glanda mamara) - 40 si CA19.9 (esofag, pancreas, rect) - 40. 


Markerii tumorali sunt substante (de obicei proteine) produse de catre formatiunile canceroase, sau de catre organism ca raspuns la formatiunile canceroase. Pentru ca markerii tumorali sunt specifici anumitor organe, acestia sunt folositi in evaluarea persoanele care prezintă un risc ridicat dat de un istoric familial sau factori de risc specifici pentru un anumit tip de cancer.Pachet analize boli hepatice
Oferta disponibila in: BUCURESTI
Pachetul este disponibil pentru adulti si include Testare hepatita B (AgHbs)=35 si Testare hepatita C (AcHCV)=42. Pret 89 RON (redus de la 129)

De cele mai multe ori, persoanele infectate cu virus hepatic B sau C nu prezinta nici un fel de simptome. Riscul de a fi infectat cu un virus hepatic apare nu doar la transfuziile de sange, asa cum cred multi. Riscati sa va infectati si daca folositi la comun unghiere, forfecute de unghii, lame de ras, daca aveti tatuaje sau piercing-uri efectuate in conditii precare de igiena sau interventii stomatologice cu instrumentar insuficient sterilizat.
De aceea, chiar daca nu aveti simptome, dar cel putin una din situatiile de mai sus va este familiara, ar fi bine sa va testati. 
Pachet analize oncologie barbati
Oferta disponibila in: BUCURESTI


Acest pachet costa 129 (redus de la 169 lei) lei si contine : PSA (prostata) - 30, CEA (Antingen CARCINOEMBRIONAR), - 40 si CA19.9 (esofag, pancreas, rect) - 40. 


Pachet Analize Oncologie Femei
Oferta disponibila in: BUCURESTIPachetul costa 138 lei (redus de la 188 lei) si include urmatoarele analize: CA125 (ovar, canale biliare) -40, CA15.3 (glanda mamara) - 40 si CA19.9 (esofag, pancreas, rect) - 40. 
PACHET ANALIZE - DIABET ZAHARAT
Oferta disponibila in: BUCURESTI


Pachetul costa 109 lei (redus de la 159 lei), este destinat adultilor si include: hemoglobina glicozilata=45, glicemie=6, colesterol total=6, HDL-colesterol=6, trigliceride=8, TGO=6, TGP=6, creatinina=6.
Oferta disponibila in: Targoviste
Pachet Analize Diabet la 119 lei (redus de la 159 lei) disponibil in Bacau si include: hemoglobina glicozilata, glicemie, colesterol total, HDL-colesterol, trigliceride, TGO, TGP, creatinina.Oferta disponibila in: Targoviste
Pachet analize hepatice la 89  lei (redus de la 129 lei), include: Testare hepatita B (AgHbs) si Testare hepatita C (AcHCV)


Pachet depistare cancer mamar
Oferta disponibila in: BUCURESTI
Pachetul costa 138 lei (redus de la 188 lei) si include: ecografie mamara, CA 15-3-marker tumoral san si CA 125 –marker tumoral ovar

Pachet analize Bacau
Oferta disponibila in: Bacau
Pachet Analize Diabet la 129 lei (redus de la 159 lei) disponibil in Bacau si include: hemoglobina glicozilata, glicemie, colesterol total, HDL-colesterol, trigliceride, TGO, TGP, creatinina.

Pachet analize Bacau
Oferta disponibila in: Bacau
Pachet analize hepatice la 99 lei (redus de la 129 lei), disponibil in Bacau include: Testare hepatita B (AgHbs) si Testare hepatita C (AcHCV)

Pachet analize Bacau
Oferta disponibila in: Bacau
Pachetul este 149 lei (redus de la 188 lei), disponibil in Bacau include: CA125 (ovare, canale biliare), CA15.3 (glanda mamara), CA19.9 (esofag, pancreas, rect).