Affidea - Arad

Str. Cornel Radu nr. 1 - vezi harta

Programul


Luni - Vineri: 8.00 -20.00 Sambata si Duminica - Inchis

Despre Affidea - Arad


Centrul de Diagnostic Imagistic Affidea Arad a fost primul centru Affidea deschis în România în data de 18 iunie 2002. Centrul de Diagnostic Imagistic Arad funcţionează ca un centru medical de top, în deplină conformitate cu toate standardele internaţionale aplicabile. 

Centrul din Arad a fost pionier în ceea ce priveşte stabilirea nivelului de performanţă pentru toate centrele Affidea ce i-au urmat, în întreaga ţară. Affidea Arad oferă servicii de diagnosticare a pacienţilor din judetele limitrofe, dar si din toata tara, pacienti asiguraţi prin sistemul naţional de asigurări de sănătate, precum si în regim privat. 

Centrul Affidea ARAD este situat în str. Cornel Radu nr. 1, în imediata apropiere a staţiei de tramvai cu aceeaşi denumire de pe B-dul Nicolae Titulescu. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piata medicala româneasca a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".


Specialitati disponibile la Affidea - Arad


CT (Computer Tomograf) vezi medici
Psihologie vezi medici
Cardiologie vezi medici
Ecografie vezi medici
RMN (Rezonanta Magnetica) vezi medici
Analize Laborator vezi medici
Pneumologie vezi medici
Radiologie (RX, Dexa, Mamografie) vezi medici
Medicina interna vezi medici
Neurologie vezi medici
Endocrinologie vezi medici
Psihiatrie vezi medici
Hematologie vezi medici
Ginecologie vezi medici