Blue Life Medical Center

Str. Observatorului, Nr. 109 - vezi harta

Despre Blue Life Medical Center


Blue Life Medical Center ofera servicii medicale specializate pentru tine si familia ta si servicii profesionale si avantajoase companiilor si organizatiilor. Echipa noastra medicala este formata din medici pasionati de meseria lor, dornici sa isi ajute si sa isi sfatuiasca pacientii, si aceste lucruri au fost mereu apreciate de cei care ne-au trecut pragul. Multi dintre pacientii nostri, in urma experientei personale cu serviciile Blue Life, au avut incredere sa isi indrume, la nevoie, prietenii si familia spre noi.

Medicii de familie isi indruma adesea pacientii la noi pentru consultatii, investigatii sau analize de laborator, avand experienta bunei colaborari cu echipa noastra si a frecventelor promotii. Ne gasiti intr-o zona usor accesibila din Cluj, atat cu masina personala, cat si cu mijloacele de transport in comun. Cu autobuzul, puteti folosi oricare dintre liniile: 35, 43, 43B, 46, 46B, 50, pana la statia “Spitalul de Recuperare”. 

Cu masina personala pot gasi cu usurinta un loc de parcare in proximitatea poiclinicii. Evident, igiena este esentiala in orice spatiu, dar cu atat mai mult intr-unul medical, de aceea, ne-am facut din curatenie o prioritate maxima. Este important ca serviciile medicale de calitate sa fie accesibile oricui, de aceea, la Blue Life, am ales sa practicam preturi moderate, adesea insotite de oferte speciale si promotii. Serviciile echipei noastre medicale sunt sustinute de echipamente moderne care ajuta in precizia diagnosticarii si eficienta tratamentelor si interveniilor.


Specialitati disponibile la Blue Life Medical Center


Cardiologie vezi medici
Gastroenterologie vezi medici
Medicina de familie vezi medici
Medicina interna vezi medici
Oftalmologie vezi medici
Ortopedie vezi medici
Pediatrie vezi medici
Pneumologie vezi medici
Reumatologie vezi medici
Urologie vezi medici
Dermatologie vezi medici
Alergologie vezi medici
Recuperare medicala, fizioterapie vezi medici
Chirurgie generala vezi medici
Ecografie vezi medici
Analize Laborator vezi medici
Ginecologie vezi medici
Diabet si boli metabolice vezi medici
Endocrinologie vezi medici
Consultatii online vezi medici