Centrul Medical Polimed

Adresa: Calea Vacaresti nr. 278-280, bl. 67, P, Sector 4 - vezi harta

Despre Centrul Medical Polimed


CENTRUL MEDICAL POLIMED, ofera asistenta medicala integrala prin cabinetele si laboratoarele proprii, dotate cu aparatura de investigatii de ultima generatie si deservite de un personal calificat, asigurand o gama completa de servicii medicale. In cadrul consultatiilor, se pot efectua la indicatiile medicului, analize de laborator, ecografii, EKG, monitorizare Holter, audiometrii, spirometrii.

Echipamentul modern de diagnostic si de laborator precum si personalul medical calificat în diferite specialitati recomanda policlinica noastra ca unul din centrele medicale in care activitatea medicala se desfasoara la inalte standarde. In structura CENTRUL MEDICAL POLIMED exista doua POLICLINICI aflate in Bucuresti.

Principalii beneficiari ai serviciilor noastre sunt persoanele fizice sau societatile comerciale cu care suntem in relatie contractuala de prestari servicii medicale. Calitatea serviciilor si timpul de raspuns foarte scurt al prelucrarii probelor, a facut ca un numar important de medici de familie si medici de specialitate sa prefere colaborarea cu laboratoarele noastre.

Specialitati disponibile la Centrul Medical Polimed


Medicina interna vezi medici
Ecografie vezi medici
Ginecologie vezi medici
Psihologie vezi medici
Dermatologie vezi medici
Reumatologie vezi medici
Psihiatrie vezi medici
Medicina alternativa vezi medici
Urologie vezi medici
Analize Laborator vezi medici
Chirurgie generala vezi medici
Ortopedie vezi medici
Podiatrie vezi medici
Chirurgie vasculara vezi medici
Geriatrie vezi medici
Oftalmologie vezi medici

Galerie foto Centrul Medical Polimed