Clinica ICD Suceava

Adresa: Str. Mihai Viteazu nr. 26A, Suceava - vezi harta

Despre Clinica ICD Suceava


Centrul de Diagnostic si Tratament InterCardioDiab a aparut din dorinta de a stabili ambulatoriu un diagnostic cert, complet si precoce, precum si o conduita terapeutica eficienta, asigurand consultatii in specialitati medicale si chirurgicale la un inalt grad de performanta. Centrul are în structura sa numeroase cabinete de consultatii in specialitati medicale si chirurgicale, elegant amenajate, dotate cu aparatură performantă. 

Dorinţa noastră de a garanta acurateţea diagnosticului şi, implicit, eficienţa deplină a tratamentului indicat ne-a determinat să dotăm Centrul de Investigaţii cu un laborator de recoltare pentru investigatii paraclinice (analize de laborator). Investigatiile paraclinice sunt efectuate rapid prin teste de biochimie uscata si umeda, respectând cele mai înalte standarde de acurateţe. 

Deasemenea, in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament ICD asistenta medicala este deservita de un personal competent, acreditat de Ministerul Sanatatii si Familiei, personal care se afla intr-o continua activitate de perfectionare medicala. Amplasarea în centrul oraşului este un plus, oferind posibilitatea de a accesa ușor și rapid, cu economie de timp și de efort, cea mai avansată soluție medicală ambulatorie in regim privat pentru problemele lor de sănătate. 

Misiunea noastra Imbunatatirea calitatii vietii oamenilor prin oferirea de servicii medicale la standarde europene si introducerea inovatiilor tehnice semnificative. Viziunea noastra In peisajul medical sucevean, noi vom fi un furnizor de servicii de varf in domeniul sanatatii si stilului de viata, aspirand sa devenim cel mai de renume Centru de Diagnostic si Tratament din punctul de vedere al pacientilor nostri. 

 Misiunea si viziunea noastra le transformam prin valorile noastre: 
• Grija fata de pacient 
• Integritate 
• Respectarea angajamentelor 
• Tehnologie de varf 
• Lucrul in echipa

Specialitati disponibile la Clinica ICD Suceava


Diabet si boli metabolice vezi medici
Nefrologie vezi medici
Analize Laborator vezi medici
Pneumologie vezi medici
Cardiologie vezi medici
Nutritie vezi medici
Medicina interna vezi medici
Ecografie vezi medici
Chirurgie toracica vezi medici
Gastroenterologie vezi medici
Chirurgie generala vezi medici
Psihologie vezi medici
Chirurgie vasculara vezi medici
Radiologie (RX, Dexa, Mamografie) vezi medici
Flebologie vezi medici
Ortopedie vezi medici
Endocrinologie vezi medici
Urologie vezi medici
Neurologie vezi medici

Galerie foto Clinica ICD Suceava