Intermedicas Arcul de triumf

B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1 - vezi harta

Despre Intermedicas Arcul de triumf


INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia. Serviciile noastre includ diagnosticare si tratament medical, precum si solutii medicale integrate si personalizate. Intermedicas dezvolta constant un portofoliu de specializari medicale de nisa precum chiropractica, nimfoplastia sau aritmologia. 

 Medicii nostri dispun de experienta si pregatirea necesara pentru solutionarea oricarei probleme medicale, indiferent de gravitatea acesteia. Intermedicas dispune de parteneriate cu peste 50 de spitale, centre universitare, dar si institutii medicale private prin intermediul carora pacientii beneficiaza de accesul rapid si neingradit la servicii medicale de top. Misiune Obiectivul Intermedicas este de a le oferi pacientilor solutii complete de investigatii, tratament si logistica la cele mai experimentate institutii de profil din intreaga lume, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. 

Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Romania. Viziune Zi de zi, medicii Intermedicas sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii sai. Gasirea rapida a tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate, intelegerea pe deplin a tuturor implicatiilor, dar si cladirea unei punti de comunicare in relatia doctor-pacient sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale clinicii noastre.


Specialitati disponibile la Intermedicas Arcul de triumf


Ginecologie vezi medici
Pediatrie vezi medici
Dermatologie vezi medici
Ecografie vezi medici
Consultatii online vezi medici
Urologie vezi medici
Cardiologie vezi medici
Chirurgie generala vezi medici
Medicina alternativa vezi medici
Ortopedie vezi medici
Medicina interna vezi medici
Oncologie vezi medici
Medicina generala vezi medici
Medicina de familie vezi medici
Neurologie vezi medici
Neonatologie vezi medici
Endocrinologie vezi medici
Chirurgie toracica vezi medici
Recuperare medicala, fizioterapie vezi medici
Infertilitate vezi medici
Chirurgie vasculara vezi medici
Chiropractor / Specialist terapie manuala vezi medici
Gastroenterologie vezi medici