Lotus-Med Dornei

Adresa: Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1 - vezi harta

Despre Lotus-Med Dornei


Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Specialitati disponibile la Lotus-Med Dornei


Gastroenterologie vezi medici
Oncologie vezi medici
Ecografie vezi medici
Oftalmologie vezi medici
RMN (Rezonanta Magnetica) vezi medici
CT (Computer Tomograf) vezi medici
Neurologie vezi medici
Dermatologie vezi medici
Alergologie vezi medici
Medicina de familie vezi medici
Reumatologie vezi medici
Diabet si boli metabolice vezi medici
Endocrinologie vezi medici
Nutritie vezi medici
Psihiatrie vezi medici
Ginecologie vezi medici
Psihologie vezi medici
Cardiologie vezi medici
Urologie vezi medici
Chirurgie generala vezi medici
Pediatrie vezi medici
Ortopedie vezi medici

Galerie foto Lotus-Med Dornei