Mediclass

Adresa: Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5 - vezi harta

Despre Mediclass


Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Specialitati disponibile la Mediclass


Alergologie vezi medici
Ecografie vezi medici
Ginecologie vezi medici
Medicina interna vezi medici
Cardiologie vezi medici
Ortopedie vezi medici
Gastroenterologie vezi medici
Pediatrie vezi medici
Dermatologie vezi medici
Pneumologie vezi medici
Neurologie vezi medici
Chirurgie generala vezi medici
Medicina de familie vezi medici
Medicina generala vezi medici
Radiologie (RX, Dexa, Mamografie) vezi medici
Medicina alternativa vezi medici
Oftalmologie vezi medici
Psihiatrie vezi medici
Chirurgie ortopedica vezi medici

Galerie foto Mediclass