Policlinica Boia - Centru medical de pediatrie

Giroc, Str.Gospodarilor, Nr.42 - vezi harta

Despre Policlinica Boia - Centru medical de pediatrie


Centrul nostru de pediatrie se adreseaza copiilor de toate varstele, de la nou-nascuti de o zi, pana la tineri de 18 ani. Oferim consultatii de neonatologie, pediatrie, chirurgie si ortopedie pediatrica, cardiologie pediatrica, gastroenterlologie, neuropsihiatrie infantila, ORL, chinetoterapie, nutritie si recuperare pediatrica. 

Este un centru complex de pediatrie unde puteti beneficia de un diagnostic clinic rapid si investigatii complexe: ecografie pediatrica generala, ecografie transfontanelara, ecografie de sold si musculoscheletala, ecografie cardiaca si abdominala. Cabinetele noastre ofera consultatii de ultra specialitate. Medicii angajati sunt cadre universitare si medici practicieni cu experienta in domeniile mentionate. 

Scopul nostru este sa devenim un centru de pediatrie renumit, sperand ca in viitorul apropiat sa reusim sa va punem la dispozitie toate specialitatile pediatrice, astfel incat toti copiii sa creasca mari si sanatosi cu cat mai putine medicamente posibile. Dorim atat sa tratam cat si sa prevenim cele mai frecvente boli cu care se confrunta copiii.


Specialitati disponibile la Policlinica Boia - Centru medical de pediatrie


Kinetoterapie vezi medici
Medicina de familie vezi medici
Pediatrie vezi medici
Dermatologie vezi medici
Neurologie vezi medici
Cardiologie vezi medici
Ortopedie vezi medici
Chirurgie generala vezi medici