Policlinica Sala Palatului

Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1 - vezi harta

Programul


Luni - Vineri 09:00 - 19:00

Despre Policlinica Sala Palatului


Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. 

Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei. Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani. De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. 

Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.


Specialitati disponibile la Policlinica Sala Palatului


Cardiologie vezi medici
Medicina interna vezi medici
Oftalmologie vezi medici
Ortopedie vezi medici
Pediatrie vezi medici
Psihologie vezi medici
Stomatologie vezi medici
Dermatologie vezi medici
Recuperare medicala, fizioterapie vezi medici
Neurologie vezi medici
Ecografie vezi medici
Analize Laborator vezi medici
Ginecologie vezi medici
Endocrinologie vezi medici
Radiologie (RX, Dexa, Mamografie) vezi medici
Consultatii online vezi medici