Centrul Medical Monza [ex Pro Estetica]

Intr. Tudor Stefan nr. 38-40, Sector 1 - vezi harta

Despre Centrul Medical Monza [ex Pro Estetica]


Centrul Medical Monza a luat naștere prin preluarea clinicii Pro Estetica, prima clinică privată de chirurgie estetică din București. Fondată în anul 1994, Pro Estetica este locul în care au avut loc câteva dintre cele mai importante premiere românești în acest domeniu chirurgical: primele injectări cu toxină botulinică pentru riduri, primele reconstrucţii mamare post-mastectomie cu ţesut adipos, primul implant mamar și primele operaţii plastice de chirurgie regenerativă.

Din luna Aprilie 2020, Centrul Medical Monza găzduiește cel mai important centru de fertilizare in vitro din București, alături de Genesis Athens. Originară din Grecia, clinica Genesis Athens aduce în România experienţa unei echipe medicale de renume, cu una dintre cele mai bune rate de reușită de la prima procedură – de peste 50%.

Centrul Medical Monza este amplasat în zona de Nord a Capitalei, și oferă servicii medicale pentru următoarele specialităţi: diagnosticul infertilităţii, ginecologie și reproducere umană asistată, chirurgie plastică, chirurgie generală, flebologie și ORL.

Apartenenţa la un grup internaţional al Centrului Medical Monza înseamnă accesul la peste 26 de ani de experienţă și inovaţie în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre internaţionale de prestigiu.Specialitati disponibile la Centrul Medical Monza [ex Pro Estetica]


Chirurgie generala vezi medici
Flebologie vezi medici
Chirurgie vasculara vezi medici
Chirurgie plastica / estetica vezi medici