SANADOR Floreasca , SANADOR


Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1 - vezi harta

Despre Clinica SANADOR Floreasca


Infiintata in anul 2021, Clinica SANADOR Floreasca dispune de 24 de cabinete medicale si ofera pacientilor, adulti si copii, consultatii complexe in peste 40 de specialitati medicale si chirurgicale, asigurate de medici specialisti, cu multa experienta si foarte bine pregatiti. 

Gazduita de o cladire noua si moderna, intr-o zona verde a Bucurestiului, langa Parcul Floreasca si Parcul Automatica, Clinica SANADOR Floreasca ofera si servicii de radiologie si imagistica medicala realizate prin intermediul celor mai moderne si performante echipamente de imagistica: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, CT Somatom Definition Edge 128 slice si sistemul de radiologie digitala Siemens Multix Impact.

In aceeasi clinica functioneaza Centrul FIV SANADOR ce ofera servicii medicale performante pentru tratamentul infertilitatii, la standardele de calitate SANADOR.dar si Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica, care isi desfasoara activitatea in regim ambulatoriu si de spitalizare de zi.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti. 

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Specialitati disponibile la Clinica SANADOR Floreasca


Medicina interna vezi medici
Neurologie vezi medici
Oftalmologie pediatrica vezi medici
Chirurgie ortopedica vezi medici
Ortopedie vezi medici
Reumatologie vezi medici
Oftalmologie vezi medici
Pneumologie vezi medici
Gastroenterologie vezi medici
Ecografie vezi medici
Chirurgie plastica / estetica vezi medici
Hematologie vezi medici
Nefrologie vezi medici
Endocrinologie vezi medici
Cardiologie vezi medici
Chirurgie vasculara vezi medici
Ginecologie vezi medici
Urologie vezi medici
Dermatologie vezi medici
Oncologie vezi medici
Pediatrie vezi medici
Neurochirurgie vezi medici
Alergologie vezi medici
Diabet si boli metabolice vezi medici
Psihiatrie vezi medici
Chirurgie generala vezi medici
Medicina alternativa vezi medici

Galerie foto SANADOR Floreasca