Sanmed - Valcea

Str. Matei Basarab nr. 3 - vezi harta

Programul


Luni - Vineri - 8.00 -20.00 Sambata - 8.00 -14.00 Duminica - Inchis

Despre Sanmed - Valcea


Centrul Medical SANMED Ramnicu Valcea Centrele SANMED sunt recunoscute pentru calitatea serviciilor medicale pe care le ofera pacientilor din Ramnicu Valcea si Slatina, dar si la nivel regional, peste 17.500 de pacienti/an apeland la serviciile medicale ale profesionistilor SANMED din cele doua centre de diagnostic imagistic, iar Centrul Medical Ramnicu Valcea deservind aproximativ 50.000 de pacienti/an. Începând cu luna iulie 2015, SANMED s-a alăturat echipei Affidea Romania, prin acest demers Affidea Romania ajungand la un numar de 14 centre. Personalul ce deserveşte pacienţii Centrului Medical SANMED Ramnicu Valcea dispune de competenţe extinse şi înaltă experienţă profesională, oferind certitudinea unei activităţi medicale performante. 

Centrul Medical SANMED Ramnicu Valcea este situat pe str. Matei Basarab nr.3, Râmnicu Vâlcea. Anul 2002 reprezintă anul în care SANMED a luat ființă pe piața locală din județul Vâlcea. În luna iulie 2007 a fost inaugurată prima secție de diagnostic imagistic din județul Vâlcea în cadrul Centrului medical SANMED punând la dispoziția pacienților investigații CT, DEXA, RX și Mamografii. În decembrie 2008, laboratorul de analize din cadrul Centrului medical SANMED a obținut în premieră pentru județul Vâlcea acreditarea RENAR. 

 În luna martie 2013, este inaugurat Centrul de diagnostic imagistic SANMED Râmnicu Vâlcea, iar un an mai târziu, al doilea Centru de diagnostic imagistic Slatina. În luna iulie 2014, SANMED a inaugurat secția de spitalizare de zi în cadrul Centrului de diagnostic imagistic Râmnicu Vâlcea (geriatrie și reabilitare medicală).


Specialitati disponibile la Sanmed - Valcea


Analize Laborator vezi medici
Neurologie vezi medici
Radiologie (RX, Dexa, Mamografie) vezi medici
Stomatologie vezi medici
Cardiologie vezi medici
Medicina alternativa vezi medici
Ecografie vezi medici
Recuperare medicala, fizioterapie vezi medici
Ginecologie vezi medici
Medicina interna vezi medici
Ortopedie vezi medici
Psihologie vezi medici
Pneumologie vezi medici
Endocrinologie vezi medici
Gastroenterologie vezi medici
Pediatrie vezi medici
Medicina generala vezi medici
Psihiatrie vezi medici
Dermatologie vezi medici
Geriatrie vezi medici
Urologie vezi medici
Oncologie vezi medici
Chirurgie cardiovasculara vezi medici
Hematologie vezi medici