Spitalul Premiere

Spital Premiere, Calea Aradului 113, Timisoara - vezi harta

Despre Spitalul Premiere


MISIUNEA NOASTRĂ este să asigurăm o mai bună calitate a vieții tuturor pacienților, prin excelența în medicină, educație, cercetare și sprijin în cadrul comunității. OBIECTIVUL NOSTRU este să asigurăm cele mai bune condiții pentru ca pacienții noștri să își recapete sănătatea, mamele să nască în siguranță, iar copiii nou-născuți să aibă parte de cea mai bună îngrijire medicală. 

Spitalul Première este un proiect care a avut un ritm de dezvoltare foarte rapid datorită cererii foarte mari de servicii medicale private din partea românilor și a ajuns să fie astăzi cel mai mare spital privat din vestul României. Clinica noastră, cunoscută de-a lungul timpului ca o maternitate privată de succes în Timișoara și zonele limitrofe, și-a extins activitatea din dorința de a oferi românilor servicii medicale complexe, la standarde europene. 

Am pornit la drum cu misiunea de a oferi pacienților tratamente corespunzătoare corecte și realizate cu profesionalism, confort și atenție pentru perioada de recuperare. Pentru aceasta, am dezvoltat un spital care are în acest moment 5.280 mp, 122 de paturi de spitalizare continuă și 16 cabinete medicale. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști recunoscuți la nivel național și internațional, care până în anul 2017 a tratat peste 13.000 de cazuri și a adus pe lume peste 6.000 de copii. 

Numărul medicilor angajați sau colaboratori care deservesc unitatea medicală a ajuns astăzi la 150 și este în continuă creștere, iar serviciile pe care le oferim întrunesc specialități complexe, precum: chirurgie generală, ortopedie, chirurgie plastică și reparatorie, anestezie și terapie intensivă, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, medicină fetală, neonatologie, neurochirurgie, orl, oftalmologie, pediatrie, urologie.


Specialitati disponibile la Spitalul Premiere


Cardiologie vezi medici
Gastroenterologie vezi medici
Hematologie vezi medici
Medicina generala vezi medici
Medicina interna vezi medici
Neonatologie vezi medici
Neurochirurgie vezi medici
Ortopedie vezi medici
Pediatrie vezi medici
Pneumologie vezi medici
Urologie vezi medici
Dermatologie vezi medici
Nutritie vezi medici
Chirurgie generala vezi medici
Chirurgie plastica / estetica vezi medici
Nefrologie vezi medici
Infertilitate vezi medici
Boli infectioase vezi medici
Ecografie vezi medici
Ginecologie vezi medici
Diabet si boli metabolice vezi medici
Endocrinologie vezi medici
Chirurgie vasculara vezi medici