Veridia

Str. Matei Basarab Nr. 45, Sector 3 - vezi harta

Despre Veridia


Infiintat in anul 2003, Centrul Medical Veridia (fostul Matei Basarab) este recunoscut in piata serviciilor medicale private prin: timp foarte bun de executie a probelor, calitatea serviciului medical, profesionalismul echipei de laborator, flexibilitate si deschidere pentru metode si tehnologii noi. 
Misiunea noastra rezida in a gasi mereu, cea mai corecta si rapida cale spre vindecare, dar nu inainte de a fi pasit cu incredere pe urmele preventiei. Viziunea noastra se materializeaza, deschizand tot mai des, usile avantgardei medicale pentru anumite categorii de servicii si proceduri medicale. 

 Valorile noastre in care credem cu tarie: Deontologie, Daruire, Dinamism Plecand de la etimologia fiecarui cuvant in parte, pe care o prezentam mai jos, consideram valorile noastre temelia unei clinici de exceptie, a unui laborator performant, a unei echipe de profesionisti. Deontologie deriva din limba greaca, unde "deont" inseamna "necesitate", iar logos "studiu". Intelegem astfel prin deontologie atat o doctrina privind normele de conduita si obligatiile etice ale unei profesiuni, cat si acea teorie a datoriei, a obligatiilor morale. Daruire deriva din cuvantul slav "darovati" si semnifica devotament, abnegatie, dar si actiunea de a se dedica unei idei, unui scop. Dinamism deriva de asemenea din limba greaca, unde inseamna "putere", forta vitala, de actiune, de miscare.Laboratorul "Matei Basarab" asigura o paleta larga de investigatii de laborator (peste 300), avand departamente de hematologie, biochimie, seroimunologie, virusologie, parazitologie. 

In dorinta de a fi in ajutorul medicului pentru un diagnostic cat mai rapid si acurat in anul 2009 am deschis laboratorul de Biologie Moleculara si am ajuns astfel : Singurul laborator din tara care detecteaza ARN mesager pentru oncogenele E6/E7 ale HPV HR, cel mai specific screening pentru cancerul de col uterin. Primul laborator din tara ce lucreaza HE 4 si calculeaza scorul ROMA utilizat in screeningul cancerului epitelial ovarian Primul laborator din tara ce introduce conceptul OSCAR (One Stop Clinic for Assesment of Risk) in screeningul de prim trimestru de sarcina pentru depistarea precoce a anomaliilor cromozomiale. 

Anul 2011 a insemnat pentru noi un pas inainte prin deschiderea Laboratorului de Citogenetica, ce ne permite implicarea nu numai in actul terapeutic diagnostic, cat si in cel preventiv. Policlinica Matei Basarab, o locatie eleganta, impunatoare, situata central, in zona Piata Unirii, a luat fiinta in anul 2009 cu un specific aparte. Veti regasi o clinica si un laborator dedicate sarcinii si patologiei asociate acesteia. Echipa nostra medicala reuneste profesionisti din specialitati diverse necesare medicului obstetrician in supravegherea multidisciplina a unei gravide: hematologie, cardiologie, diabet zaharat, boli infectiose etc. Clinica pentru copii deschisa recent intregeste conceptul de orientare catre pacientii nostri si nevoile acestora. 

Ne dorim sa sustinem femeia in calitatea sa de "mama", prin intalniri lunare cu medicul neonatolog, sevicii de consiliere, puericultura la domiciliu, consiliere pentru sustinerea alaptatului natural, consultatii de specialitate la medici pediatri cu experienta.


Specialitati disponibile la Veridia


Cardiologie vezi medici
Gastroenterologie vezi medici
Hematologie vezi medici
Medicina generala vezi medici
Medicina interna vezi medici
Oftalmologie vezi medici
Pediatrie vezi medici
Pneumologie vezi medici
Reumatologie vezi medici
Urologie vezi medici
Dermatologie vezi medici
Alergologie vezi medici
Nutritie vezi medici
Neurologie vezi medici
Chirurgie generala vezi medici
Chirurgie plastica / estetica vezi medici
Boli infectioase vezi medici
Ecografie vezi medici
Ginecologie vezi medici
Diabet si boli metabolice vezi medici
Endocrinologie vezi medici