Affidea - Timisoara

B-dul. Eroilor de la Tisa nr. 42, Timis - vezi harta

Despre Affidea - Timisoara


Affidea România a deschis la sfârșitul lunii septembrie, în Timișoara, centrul specializat în PET/CT pentru diagnosticarea incipientă, localizarea, stadializarea și evaluarea eficienței conduitei terapeutice în afecțiunile oncologice, devenind primul centru de acest tip din județul Timiș, care va deservi pacienții din întreaga zonă de Vest din România. Preţul investigaţiei PET/CT este de 4.500 de lei. Centrul dispune de un echipament inovator PET/CT, cea mai modernă tehnologie medicală de diagnosticare precisă şi precoce a cancerului, ce poate detecta schimbări morfologice cu 6 până la 12 luni înainte ca acestea să poată fi detectate la nivel anatomic prin investigaţii tradiţionale, precum Rezonanţa Magnetică Nucleară sau Tomografie Computerizată. 

Studiile internaţionale şi literatura ştiinţifică au arătat că investigaţia PET/CT poate duce la schimbări semnificative în schema de tratament în aproximativ 50% din cazuri. Investigaţiile PET/CT sunt simplu de executat, neinvazive, complet nedureroase şi rapide, oferindu-le medicilor informaţii esenţiale despre starea de sănătate a pacienţilor, ceea ce le permite să detecteze şi să diagnosticheze bolile în faza incipientă, astfel încât să poate recomanda tratamentul adecvat. 

Ne dorim ca pacienţii noştri să beneficieze de cele mai performante servicii medicale, de aceea, la efectuarea investigaţiei PET-CT, participă o echipă multidisciplinară formată din 5 specialişti: medic radiolog, medic de medicină nucleară, fizician, operator şi asistent medical. În prezent, din echipa medicală a departamentului PET/CT fac parte: Dr. Simona Dunărințu, Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală Conf. Dr. Daniel Claudiu Malița, Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală Dr. Agneta Pusztai, Medic Primar Medicină Nucleară


Specialitati disponibile la Affidea - Timisoara


CT (Computer Tomograf) vezi medici