Alma Clinic Falticeni

Str. Ana Ipătescu nr. 9A, Fălticeni, Suceava - vezi harta

Despre Alma Clinic Falticeni


Alma Clinic reprezintă o alternativă privată la piața serviciilor medicale din Suceava, cu o abordare diferită, modernă și mult superioară, ce intenționează să ofere și pacienților din această zonă posibilitatea de a accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mediu adecvat și la standarde occidentale. 

Alma Clinic a luat ființă ca o organizație în care lait-motivul activității zilnice îl reprezintă grija pentru sănătatea oamenilor, bazându-ne pe o echipă managerială și medicală dedicată trup și suflet acestei idei. Iar celor care încă nu au avut ocazia să ne cunoască, le răspundem cu mândrie la întrebările referitoare la ce este Alma Clinic: ”sănătate, trup și suflet” ! 

Clinica oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 25 de specialități medicale. Pentru fiecare dintre aceste discipline colaborăm cu cel puțin câte un medic specialist. Fiecare medic specialist care activează la Alma Clinic este recunoscut în mediul medical ca făcând parte din elita medicilor, atât în Suceava, cât mai ales în Iași. Acest lucru spune foarte multe despre preocuparea noastră continuă de a oferi pacienților un act medical de cea mai bună calitate.


Specialitati disponibile la Alma Clinic Falticeni


Cardiologie vezi medici
Gastroenterologie vezi medici
Medicina interna vezi medici
Ortopedie vezi medici
Pneumologie vezi medici
Psihiatrie vezi medici
Psihologie vezi medici
Dermatologie vezi medici
Alergologie vezi medici
Recuperare medicala, fizioterapie vezi medici
Nefrologie vezi medici
Ginecologie vezi medici
Diabet si boli metabolice vezi medici
Endocrinologie vezi medici
Neurologie vezi medici
Chirurgie vasculara vezi medici