Centrul Medical Eligon

Sos. Fundeni 163, Sector 2 - vezi harta

Despre Centrul Medical Eligon


Grupul ELIGON si-a lansat activitatea prin deschiderea la finalul anului 2012 a Centrului de Imagistica din incinta Spitalului „Sf. Stefan” din Rovinari, judetul Gorj specializat in investigatii de tip tomografie computerizata. In anul 2015 si-a extins activitatea prin deschiderea unei clinici in Slatina, judetul Olt care ofera investigatii paraclinice prin rezonanta magnetica (RMN) dar si clinice: ortopedie, neurologie, neurochirurgie. 

 Anul 2017 este marcat de inaugurarea Centrul Medical ELIGON din Bucuresti care este pozitionat conform serviciilor medicale principale pe care le ofera – Centrul de abord venos si Centrul de Excelenta in Gastroenterologie. Crezul nostru este ca putem face lucrurile altfel, ca sintagma „binele pacientului” este mai mult decat o simpla lozinca, avand un sens foarte propriu, iar un pacient care paraseste zambind centrul nostru este o incurajare ca lucrurile se misca in directia corecta. 

Prin dotarile actuale, atat Centrul de Imagistica din Rovinari si Centrul Medical ELIGON Slatina, cat si Centrul Medical ELIGON Bucuresti pun la dispozitia pacientilor acces la servicii profesionale de diagnostic si imagistica medicala. Centru Medical ELIGON Bucuresti are in dotare echipamente moderne si performante si o echipa medicala de elita cu ajutorul carora oferim pacientilor garantia unui act medical oferit in conditii de maxima siguranta si confort. In plus, in afara de specialitatea principala avem colaboratori in Cardiologie, astfel pacientii avand la dispozitie posibilitatea de a face ecografii Doppler de cord si vascular, Holter TA si Holter EKG. 

Toate Centrele ELIGON beneficiaza de sistemul informatic RIS/PACS (radiological information syste/picture archiving and communication system) de arhivare si prelucrare imagini, oferind, de asemenea, platforma pentru teleradiologie si „second opinion”. Avantajele de care beneficiaza pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de ELIGON sunt rapoartele medicale de calitate – complete, complexe si corecte – pe care le primesc in urma oricarei consultatii si investigatii si care asigura certitudinea obtinerii unui diagnostic corect.


Specialitati disponibile la Centrul Medical Eligon


Gastroenterologie vezi medici
Chirurgie vasculara vezi medici