Centrul Medical Emerald

Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1 - vezi harta

Despre Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.


Specialitati disponibile la Centrul Medical Emerald


Cardiologie vezi medici
Genetica medicala vezi medici
Medicina interna vezi medici
Oncologie vezi medici
Psihiatrie vezi medici
Reumatologie vezi medici
CT (Computer Tomograf) vezi medici
Recuperare medicala, fizioterapie vezi medici
RMN (Rezonanta Magnetica) vezi medici
Ecografie vezi medici
Endocrinologie vezi medici
Neurologie vezi medici
Pediatrie vezi medici
Kinetoterapie vezi medici