Dentio Clinic , Dentio Clinic


Adresa: Sos. Stefan cel Mare Nr. 1-3, Bloc Perla, Scara 6, Etaj 1, Apt. 228 - vezi harta

Despre Clinica Dentio Clinic


Am dezvoltat Dentio Clinic, o clinica stomatologica moderna din centrul Bucurestiului, pentru tine si nevoile tale de restaurare dentara. Aici vei intalni mai mult decat stomatologi, vei intalni oameni care iti acorda intreaga lor atentie si toate cunostintele acumulate pentru ca tu sa iesi zambind de la dentist. Se poate!

In clinica stomatologica Dentio Clinic din Bucuresti, intr-un cadru relaxant si primitor, poti avea parte de tratamente din fiecare ramura a stomatologiei: implantologie, estetica dentara, ortodontie (aparate dentare), parodontologie, tratamente de canal, pedodontie (stomatologie copii), profilaxie si preventie, terapia cariilor dentare si chirurgie dentara..

Tu, in calitate de pacient, esti centrul universului nostru. Iti oferim servicii stomatologice precise si de inalta calitate realizate de un personal dedicat si in continua perfectionare. Asistati de cele mai noi tehnologii digitale si ghidati de pasiune, reusim sa construim zambete frumoase si naturale pentru o viata.

Increderea in echipa noastra este intarita prin prezenta unui certificat de garantie a lucrarilor de restaurare orala realizate in clinica noastra.

Specialitati disponibile la Clinica Dentio Clinic


Stomatologie vezi medici

Galerie foto Dentio Clinic