Doctor SKiN Corbeanca , Doctor SKiN


Adresa: DN1 Value Centre, Calea Bucureşti 2bis, Corbeanca - vezi harta
Programul de lucru
Luni - Duminică: 09:00 – 21:00

Specialitati disponibile la Doctor SKiN CorbeancaDespre Doctor SKiN Corbeanca


La SKiN MedSpa credem că oricine are dreptul să se simtă frumos sau frumoasă. Și cum, pe măsură ce trece timpul, frumusețea reprezintă o alegere, aceasta trebuie să fie cât mai accesibilă și mai la îndemână. Nimeni nu-și mai permite luxul de a-și irosi timpul prețios și banii pe experimente nereBine ai venit la Doctor SKiN!

Daca inca ai intrebari sau daca inca nu esti convins(a), te invitam la o consultatie GRATUITA si neangajanta, ca sa ne cunoastem si sa beneficiezi de o discutie sincera si directa despre asteptarile si nevoile tale si ce putem face pentru tine.

As vrea sa stii ca ne straduim in permanenta sa-ti oferim cele mai bune servicii cu putinta, la un pret corect. Am crescut si ne-am facut un nume in piata tocmai datorita faptului ca nu ne-am oprit niciodata din investit in echipa noastra si in echipamente. Toate, dar absolut TOATE dispozitivele din clinicile Doctor SKiN sunt originale, cele mai noi modele existente in piata si cu o vechime mai mica de 2 ani de zile. Poate te intrebi de ce conteaza acest lucru? Echipamentele uzate nu mai dau acelasi randament, au de cele mai multe ori o tehnologie mai slaba, iar rezultatele se vad mult mai greu, implicand mai multe sedinte, mai multi bani investiti iar deseori, si mai mult disconfort sau chiar durere.ușite, pentru că motivația se câștigă greu și se pierde ușor, iar disciplina se dezvoltă cu greu, în timp.

Galerie foto Doctor SKiN Corbeanca