Gral Medical , Gral Medical


Adresa: Str. Bucegi nr. 28, Focsani - vezi harta

Specialitati disponibile la Clinica Gral MedicalDespre Clinica Gral Medical


Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este lider pe segmentul oncologic şi al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Gral Medical dispune de o reţea proprie de 29 centre medicale, dintre care 14 laboratoare, 14 clinici (din care 3 centre de imagistica medicala) si un Spital Privat cu 4 sectii (radioterapie, chimioterapie, chirurgie si dializa) in Bucuresti, Prahova, Dolj, Sibiu, Arges, Valcea si Vrancea si Bacau, iar echipa medicală recunoscută la nivel naţional depăşeşte în prezent 1200 de persoane. 

Sub sloganul “Suferinţe Vechi, Tratamente Noi” Gral Medical a reuşit să implementeze servicii noi şi eficiente pentru a veni în întâmpinarea pacienţilor cu o alternativă la sistemul de sănătate (public şi privat) existent. Astfel, în scurt timp Gral Medical a devenit cea mai dinamică companie de servicii medicale din România. Perseverenţa, performanţa, serviciile personalizate, inovaţia şi rezultatele obţinute stau la baza diferenţierii sale pe piaţa serviciilor medicale private din România. 

Reţeaua naţională de laboratoare asigură o gamă completă de servicii medicale de cea mai ȋnaltă calitate certificate de standardul ISO 9001:2008 şi acreditate ȋn conformitate cu SR/EN/ISO15189:2013. Analizele de laborator se efectuează cu echipamente automatizate, de ultimă generaţie, asigurându-se efectuarea a peste 1000 de analize diferite de laborator.

Galerie foto Gral Medical