Lotus-Med Tunari , Lotus-Med


Adresa: Str. Tunari nr. 44, Sector 2 - vezi harta

Despre Clinica Lotus-Med Tunari


LOTUS-MED din București activează în segmentul medical privat de peste 25 de ani, oferind servicii medicale clinice și de laborator, inclusiv anatomie patologică. În prezent, LOTUS-MED oferă servicii medicale din peste 20 de specialități, dezvoltând centre integrate în care pacienții sunt tratați multidisciplinar precum Centrul medical integrat în tratarea afecțiunilor oncologice sau Centrul medical integrat de Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

La Clinicile Medicale LOTUS-MED pacienții au acces la toată gama de investigații imagistice (CT, RMN, DXA, mamograf 3D cu tomosinteză, ecografii generale sau ecografii 3D-4D). LOTUS-MED mai oferă, în exclusivitate în România și o serie de teste genetice oncologice.
Aici, dedicăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație, servicii medicale realizate de o echipă de profesioniști cu experiență, într-o ambianță sigură și plăcută. Ne dezvoltăm în permanență tocmai din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din domeniul clinic și medical. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinici medicale și laboratoare de analize.

LOTUS-MED este recunoscut atât în rândul medicilor cât și în rândul pacienților pentru laboratorul modern, ce dispune de aparatură performantă ce poate efectua investigații de laborator ce cuprinde o gama variată de analize cu rezultate corecte și neviciate; teste de rutină, diagnostic avansat din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie, histopatologie, precum și teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare și personalizare a tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) și teste de microbiom; teste pentru depistarea intoleranțelor și sensibilităților alimentare.

Specialitati disponibile la Clinica Lotus-Med Tunari


Oftalmologie vezi medici
RMN (Rezonanta Magnetica) vezi medici
Analize Laborator vezi medici
Psihologie vezi medici
Nefrologie vezi medici
Diabet si boli metabolice vezi medici
Dermatologie vezi medici
Endocrinologie vezi medici
Medicina interna vezi medici
Gastroenterologie vezi medici
Ecografie vezi medici
Medicina de familie vezi medici
Consultatii online vezi medici
Psihiatrie vezi medici
Urologie vezi medici
Cardiologie vezi medici
Nutritie vezi medici
Hematologie vezi medici
Pediatrie vezi medici
Reumatologie vezi medici
Radiologie (RX, Dexa, Mamografie) vezi medici
Neurologie vezi medici
Medicina generala vezi medici

Galerie foto Lotus-Med Tunari