Oftalmologica Bucuresti , Oftalmologica


Adresa: Calea Serban Voda, 35A, Sector 4 - vezi harta

Specialitati disponibile la Clinica Oftalmologica BucurestiDespre Clinica Oftalmologica Bucuresti


Dr. Alina Gheorghe este chirurg oftalmolog la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București și predă la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila.

Este doctor în științe medicale și face parte, totodată, din board-ul Consiliului European de Oftalmologie și din board-ul Societății Române de Oftalmologie.

“Ochiulestefereastracătre lume. Orice scădere a acuității vizuale afectează profund stilul de viață,experiențele și trăirile noastre. Nu pierde din vedere vederea ta!

Suntem aici pentru sănătatea vederii tale și pentru starea ta de bine! Trăim o perioadă fericită a științei și tehnicii oftalmologice și putem spune cu multă convingere că la orice vârstă și pentru orice patologie din acest domeniu există speranță!

Modul în care reușim să tratăm, cât și experiența medicală și chirurgicală acumulata sunt rezultatul unui proces îndelung de studiu, pasiune și devotament pentru pacienți.

Fiecare caz este unic in felul său, iar calitatea, finețea și rezultatul fiecărui act medical depind în cea mai mare parte de relația de încredere ce se construiește între medic și pacient.

Tratăm cu empatie și atenție sporite fiecare pacient în parte.

Studiile de specialitateșiformări, prin cursuri de supra-specializare chirurgicală la prestigioase universități din țară și din străinătate (Masachussetts Ear and Eye Infirmary, Harvard Medical School, Clinica San Raffaele Milano), dar si colaborarea cu profesori renumiți, îi permit Dr. Alina Gheorghe să efectueze tratamente chirurgicale oftalmologice complexe cum ar fi: intervenții chirurgicale pentru cataracta, cu implanturi monofocale, multifocale, torice; cazuri complexe de cataractă cu pseudo-exfolieri, subluxări, dezinserții zonulare, cataracte intumescente, traumatice, cu pupiloplastii; chirurgia corneei, chirurgia moderna a glaucomului, în faze moderate ale bolii prin implantare de dispozitive moderne(shunt Ex-Press, etc)


Galerie foto Oftalmologica Bucuresti