Phoenix - Cluj

Calea Moţilor nr. 19-21 - vezi harta

Despre Phoenix - Cluj


Centrul de Diagnostic Imagistic - Phoenix Cluj Centrele Phoenix din orasele Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Deva si Medias s-au alãturat echipei Affidea Romania pe data de 1 septembrie 2015. Cele 4 centre Phoenix sunt specializate în servicii medicale de diagnostic imagistic prin Rezonantã Magneticã si Computer Tomografie, fiind recunoscute pentru calitatea serviciilor medicale oferite în orasele în care sunt prezente, dar si pentru profesionalismul echipelor medicale, peste 17.000 de pacienti/an apelând la serviciile medicale ale profesionistilor Phoenix din cele 4 centre. 

Centrele au în dotare aparaturã medicalã de înaltã performantã ce oferã posibilitatea unor examinãri radiologice medicale de cea mai înaltã acuratete. Centrul de Diagnostic Imagistic Phoenix Cluj este situat pe Str. Calea Moților, Nr. 19-21, Cluj Napoca (în ambulatoriul Institutului Inimii "Niculae Stancioiu", Cladirea Centrului de Diagnostic și Tratament). Clinica de Diagnostic Phoenix a fost fondatã în anul 2006 la Bucuresti, însã pentru a facilita adresabilitatea pacientilor la serviciile sale imagistice de înaltã calitate, clinica Phoenix si-a extins activitatea si în alte orase decât capitala. 

La începutul lunii noiembrie 2008, a fost deschis centrul Phoenix din Medias, care pune la dispozitia pacientilor servicii de diagnostic imagistic de tip computer tomografie, peste 3000 de pacienti beneficind anual de serviciile medicale ale profesionistilor din centrul Phoenix Medias. Un an mai târziu, în 2009, Phoenix a deschis centrul de diagnostic din Piatra Neamt, dotat cu un aparat RMN ultraperformant de 1,5 Tesla, iar în anul 2010, centrul de diagnostic Phoenix Cluj-Napoca si-a deschis portile, oferind pacientilor servicii de diagnostic imagistic prin Rezonantã Magneticã. Doi ani mai târziu, în luna noiembrie 2012, compania deschide un nou centru de diagnostic imagistic prin Rezonantã Magneticã la Deva. 
Acest pas, integrarea în echipa Affidea, semnificã o consolidare a activitãtii centrelor Phoenix pe plan local si, în acelasi timp, reprezintã o reînnoire a angajamentului nostru de a fi cei mai buni în ceea ce facem, cu totii împãrtãsind aceeasi credintã si anume cã sãnãtatea e mai importantã decât toate.


Specialitati disponibile la Phoenix - Cluj


RMN (Rezonanta Magnetica) vezi medici