RMN Diagnostica Fagaras 2 , RMN Diagnostica


Adresa: Str. Ghioceilor, Nr.1, Fagaras - vezi harta
Programul de lucru
Luni - Vineri 08:00 - 20:00

Despre Clinica RMN Diagnostica Fagaras 2


Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Specialitati disponibile la Clinica RMN Diagnostica Fagaras 2


Gastroenterologie vezi medici
Diabet si boli metabolice vezi medici
Ecografie vezi medici
Cardiologie vezi medici
Urologie vezi medici
Reumatologie vezi medici
Psihiatrie vezi medici
Dermatologie vezi medici
Medicina interna vezi medici

Galerie foto RMN Diagnostica Fagaras 2