Routine Med Tulcea , Routine Med


Adresa: Str. Mahmudiei, Nr. 49-51 - vezi harta

Despre Clinica Routine Med Tulcea


Înfiinţat în anul 2010, Centrul medical ROUTINE MED a venit în completarea cerinţelor existente pe piaţa serviciilor medicale private din judeţul Tulcea, din dorinţa de a oferi un plus valoare în domeniu. 

Combinând echipamentele medicale moderne, achiziţionate prin programe europene nerambursabile, cu o echipă medicală de excepţie, Centrul medical ROUTINE MED urmăreşte să atingă excelenţa în modul de furnizare a serviciilor, oferind pacienţilor atenţie, siguranţă, profesionalism, acurateţea rezultatelor şi rapiditate în eliberarea acestora. 

 Misiunea noastră este să contribuim prin calitatea serviciilor furnizate la menţinerea şi/sau îmbunătăţirea constantă a stării de sănătate a clienţilor noştri. Viziunea noastră este asigurăm accesul la servicii medicale de înaltă calitate pentru toate categoriile socioprofesionale, deoarece cu toţii avem dreptul de a ne bucura de o viaţă sănătoasă. 

Centrul Medical C&T de pe Str. Mahmudiei, Nr. 49-51 vă oferă următoarele servicii: Medicina muncii Medicina internă Consultanță medico-legală Chirurgie cardio-vasculară Oftalmologie Fizioterapie Acupunctură Masaj Masaj chinezesc Kinetoterapie Optică medicală Psihologie Psihoterapie

Specialitati disponibile la Clinica Routine Med Tulcea


Pediatrie vezi medici
Ginecologie vezi medici
Endocrinologie vezi medici
Diabet si boli metabolice vezi medici
Medicina interna vezi medici
Ecografie vezi medici
Recuperare medicala, fizioterapie vezi medici
Analize Laborator vezi medici
Urologie vezi medici
Psihologie vezi medici
Oncologie vezi medici
Pneumologie vezi medici
Chirurgie vasculara vezi medici
Ortopedie vezi medici
Gastroenterologie vezi medici

Galerie foto Routine Med Tulcea