Royal Hospital Bucharest

Str. Splaiul Unirii nr.313 A Sector 3 - vezi harta

Despre Royal Hospital Bucharest


Royal Hospital Bucharest este un spital privat a cărui particularitate constă în ultraspecializarea sa în chirurgie ginecologică și chirurgia sânului patologic. Situat pe Splaiul Unirii 313A, el oferă o ambianța caldă, intimă, elegantă, părere împărtășită unanim de pacientele internate. Profesionalismul și entuziasmul echipei care lucrează în acest spital completează gradul de satisfacție al pacientelor, care, prin evoluția favorabilă rapidă postoperatorie, demonstrează acest lucru. 

Gama intervențiilor chirurgicale este diversă, permisă de competențele medicilor care operează (chirurgie vaginală, chirurgia sânului, laparoscopie, histeroscopie, ginecologie oncologică), putându-se realiza cele mai dificile intervenții în sfera genitală și mamară (miomectomii, histerectomii radicale, ovarectomii, chistectomii, tumorectomii, mastectomii simple sau mastectomii radicale cu implant mamar simultan, bilateral, etc), dar și în sfera urologică, a chirurgiei generale și a chirurgiei estetice. 

Spitalul privat mai asigură și servicii medicale în ambulator, pentru specializări precum: obstetrică-ginecologie, senologie ,urologie, cardiologie, chirurgie generală, chirurgie estetică, dermatologie, endocrinologie, psihologie,stomatologie și medicină de familie, punând la dispoziția echipei medicale aparatura necesară diagnosticării complete a afecțiunilor din aceste specialități. Laboratoarele partenere permit efectuarea de analize medicale complexe, necesare evaluării stării de sănătate, cât și a examenelor histopatologice a probelor tisulare recoltate în timpul operațiilor . Laboratoarele partenere funcționează după toate standardele de calitate, fiind acreditate RENAR. 

Misiune: Obiectivul principal al Royal Hospital Bucharest este de a le oferi pacienților cele mai bune soluții de prevenție, diagnostic și tratament prin accesul la medici supraspecializați, cu o experiență de peste 20 ani în abordarea celor mai dificile cazuri medicale. Misiunea noastră este să contribuim la construirea unei societăți în care, să efectuezi un control anual, în lipsa oricărui simptom, să devină o normalitate. Viziune: Zilnic, ne focalizăm toată pasiunea și priceperea medicală spre oferirea unui proces de diagnosticare și tratament la cele mai înalte standarde medicale.


Specialitati disponibile la Royal Hospital Bucharest