Drumul Sarii

Str. Drumul Sarii nr. 106-108 - vezi harta

Despre Drumul Sarii


Sika Medical functioneaza dupa normele sanitare romanesti armonizate cu cele ale Uniunii Europene. Misiunea noastra este de a oferi servicii care sa raspunda la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism siguranta si confort. In opinia noastra medicina moderna presupune si o schimbare a mentalitatii pacientilor despre propria sanatate, o schimbare a atitudinii in relatia medic - pacient si realizarea unui climat propice comunicarii permanente in beneficiul pacientilor. 

Clinica medicala privata Sika Medical inseamna, inca de la inceputul anului 2009, promisiunea respectata de a deveni una dintre cele mai responsabile si experimentate centre medicale. Sika Medical gazduieste o serie de cabinete medicale specializate. Dotarea cu aparatura de ultima generatie si echipa de medici specializati au facut ca, in cel mai scurt timp, Sika Medical sa atraga numerosi pacienti. Fidelizarea acestora s-a produs prin intermediul profesionalismului, reputatiei medicale si atentiei deosebite acordate fiecarui pacient inregistrat sau a venit la o consultatie in clinica noastra. 

Sika Medical inseamna experienta cadrelor medicale, tehnologie avansata, definirea si conturarea echipei medicale, incredere si in special pasiune. Toate aceste atribute construiesc imaginea centrului medical si o mentin in timp, alaturi de toate serviciile medicale pe care le ofera.


Specialitati disponibile la Drumul Sarii


Gastroenterologie vezi medici
Pediatrie vezi medici
Psihiatrie vezi medici