Dr. Ahmad Rahimian

Dr. Ahmad Rahimian

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★
5,00 (7 rating-uri)

3482 vizualizari

Clinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Ahmad Rahimian

Dr. Ahmad Rahimian este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Clinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie stomatolgie 55 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Sala Palatului

Clinica Sala Palatului este un proiect de antreprenoriat social susținut de Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Fundația a fost înființată de Dr. Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati în luna august 2010. Dăruirea, entuziasmul şi spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să creeze proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor români.

Clinica Sala Palatului functionează de 5 ani, din mai 2015. Ne propunem ca pacienții noștri să primească cele mai bune servicii medicale accesibile pe piață în acest moment, clinica noastră fiind un loc unde aceștia sunt consultați, diagnosticați, informați și unde li se oferă planuri de tratament eficiente și precise pentru afecțiunile de care aceștia suferă, totul fără ca ei să își facă griji de cât vor trebui să plătească.


Parerile pacientilor despre Dr. Ahmad Rahimian

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.11.2020

Melinda Niculae a acordat 5
★★★★★
10.01.2020
Foarte buna si placuta .Medicul discuta cu calm si foarte frumos cu pacientu

Ana Neamtu a acordat 5
★★★★★
11.11.2019
Excelent!!! Un medic atent, un adevarat profesionist! Revin cu placere la control!

Mariana Panoiu a acordat 5
★★★★★
04.12.2019

. Vampirescu Carmen a acordat 5
★★★★★
18.06.2021
5 forte mulțumită ( mulțumesc Domnului Doctor )

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.02.2020

Andreea Ioana Panoiu a acordat 5
★★★★★
04.12.2019
De cum am intrat m au intampinat doamnele de la receptie cu zambetul pe buze si gata sa ti ofere orice informatie.Odata ajunsa la dl doctor am si intrat la consultatie.Un medic extraordinar cu o rabdare de exceptie mai ales ca imi era foarte frica.Am plecat cu un bagaj mai mare de cunostinte in domeniul stomatologic si increzatoare ca mi voi rezolva problemele.Acord un 10 cu felicitari pentru intreaga echipa.Va multumesc