Dr. Ahmad Rahimian

Dr. Ahmad Rahimian

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

1450 vizualizari

Policlinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Ahmad Rahimian

Dr. Ahmad Rahimian este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Policlinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie stomatolgie 55 lei (programare)

Informatii clinica: Policlinica Sala Palatului

Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. 

Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei. Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani. De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. 

Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Parerile pacientilor despre Dr. Ahmad Rahimian

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Melinda Niculae a acordat 5
★★★★★
10.01.2020
Foarte buna si placuta .Medicul discuta cu calm si foarte frumos cu pacientu

Ana Neamtu a acordat 5
★★★★★
11.11.2019
Excelent!!! Un medic atent, un adevarat profesionist! Revin cu placere la control!

Mariana Panoiu a acordat 5
★★★★★
04.12.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.02.2020

Andreea Ioana Panoiu a acordat 5
★★★★★
04.12.2019
De cum am intrat m au intampinat doamnele de la receptie cu zambetul pe buze si gata sa ti ofere orice informatie.Odata ajunsa la dl doctor am si intrat la consultatie.Un medic extraordinar cu o rabdare de exceptie mai ales ca imi era foarte frica.Am plecat cu un bagaj mai mare de cunostinte in domeniul stomatologic si increzatoare ca mi voi rezolva problemele.Acord un 10 cu felicitari pentru intreaga echipa.Va multumesc