Dr. Alexandra Kosevoi Tichie

Dr. Alexandra Kosevoi Tichie

Medic Specialist, Reumatologie

★★★★★
5.00(1 rating)

2556 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Alexandra Kosevoi Tichie

Dr. Alexandra Kosevoi Tichie este Medic Specialist, Reumatologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1. Medicul Alexandra Kosevoi Tichie este Medic Specialist, Reumatologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Alexandra Kosevoi Tichie este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1

Sanador - Centrul Oncologic
Adresa: Strada Sevastopol nr 5, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Alexandra Kosevoi Tichie

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Dumitru Ene a acordat 5
★★★★★
30.01.2020
Doctor foarte bun. Recomand.