Dr. Catalina Oila

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
5.00 (2 rating-uri)

813 vizualizari

52 programari

Policlinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Catalina Oila
Medicul Dr. Catalina Oila este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Policlinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1. EXPERIENTA Februarie 2015 - prezent Medic specialist neurolog Regina Maria, Clinica Sun Plaza Octombrie 2015 - prezent Medic specialist neurolog – part time Fundatia CMU - Regina Maria STUDII 2010-2014 – Medic rezident neurolog Institutul Naţional de Neurologie si Boli Neurovasculare 2004-2010 – Studentă Facultatea de Medicină şi Farmacie, UMF „Carol Davila” Bucureşti Medic medicină generală 2000-2004 - Elevă Colegiul Naţional “Ion Neculce”, Bucureşti

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 90 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 45 lei (programare)

Informatii clinica
Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. 

Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei. Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani. De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. 

Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Gabriel Tudor a acordat 5
★★★★★
11.09.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.09.2019