Dr. Cristian George Tieranu

Dr. Cristian George Tieranu

Medic Primar, Gastroenterologie

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

3703 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Cristian George Tieranu

Dr. Cristian George Tieranu este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Cristian George Tieranu este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie gastroenterologie 340 lei (programare)
Control gastroenterologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Cristian George Tieranu este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Spital
Adresa: Str. Sevastopol 9, Sector 1

Sanador Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Cristian George Tieranu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Flori Mihalache a acordat 5
★★★★★
21.03.2023
Domnul doctor este extraordinar, are foarte multa rabdare si raspunde la toate intrebarile. Il recomand!

Drogeanu Nicolae a acordat 5
★★★★★
12.11.2022
Un medic super ok,rar întâlnești așa ceva,mii de mulțumiri.

LUCAN MARIANA a acordat 5
★★★★★
17.08.2022
Excelent!

Mihaela Mirela Moise Iancu a acordat 5
★★★★★
27.04.2022
Un medic de exceptie. Explica foarte clar si concis problemele medicale pe care le ai si are rabdare sa raspunda la toate intrebarile pacientului cu privire la diagnostic si tratament. Conteaza foarte mult modul in care ti se explica necesitatea unor investigatii si tratamente.

Laura Ionescu a acordat 5
★★★★★
30.01.2021
Excelent! Un medic extraordinar! Il recomand din tot sufletul! O combinatie rara de profesionalism, omenie si suflet ! Mai rar un medic care stie sa iti vorbeasca si sa iti explice diagnostigul..folosind cuvinte si ton normal! Fara arogante sau in graba! Are rabdare si nu ai senzatia ca vrea sa scape de tine! Un medic care isi cunoaste ff bine profesia ! Oricand mi as pune viata in mainile lui, pt ca stiu ca ar face tot posibilul sa ma salveze si sa ma faca bine!

EUGEN DOLIS a acordat 5
★★★★★
09.10.2019
Sunt foarte multumit